PROCÉS

Representa un espai molt íntim i personal des d’on puc relacionar-me tan amb mi mateixa com amb el món que m’envolta.
És també cada vegada més una qüestió de necessitat interior…un despertar d’emocions i sensacions que m’enriqueixen moltíssim.
Un espai per jugar, transformar i experimentar.
A través de l’abstracció de la taca intento explorar el diàleg que s’estableix entre els colors, textures i formes; deixant sempre una finestra oberta a l’espontaneïtat , permetent així que els colors i textures vagin trobant el seu recorregut i la seva manera de relacionar-se els uns amb els altres.
La força dels colors és el que més em fascina.
En quant als suports que faig servir m’agrada utilitzar diferents materials, entre ells tela, fusta, paper , cartó, ceràmica… m’agrada també quan puc utilitzar material reciclat per l’herència que porten a sobre.
Prefereixo preparar els suports jo mateixa al taller així els hi puc donar una impremta més personal ja des del principi obtenint així una riquesa que no acabo de trobar en el formats preparats que puc trobar a la botiga.
Em sento més còmoda utilitzant suports de gran format per la llibertat que em dona a l’hora de treballar.
En la meva obra busco fer servir diferents tipus de tècniques, per exemple la pintura acrílica, ceres, anilines, laca de bombeta , pigments, collages, barres d’oli…